Psicologia del rostre: morfopsicologia


Psicologia del rostre: morfopsicologia

La morfopsicologia o psicologia del rostre: això és l’estudi de la personalitat de l’individu mitjançant l’anàlisi de les formes de la cara.

Una ciència impulsada pel psiquiatra i psicòleg francès Louis Corman, l’anàlisi de la qual està basada en lleis biològiques i que compta amb l’avantatge que no podem fer trampes: la cara no canvia! No la podem modificar a l’instant, segons ens convingui (excepte amb cirurgia estètica).

Sota la màxima de “Comprendre i no jutjar” vol ajudar-nos a conèixer-nos millor a nosaltres i els altres, perquè ens permet saber els significats que amaga cada una de les parts de la nostra cara –així com els reptes o aspectes a millorar que hi estan associats!.

Així, per exemple, la grandària de les orelles ens dóna informació sobre quanta informació estem disposats a escoltar. De manera que, i desterrant així els significats negatius de les “orelles grans o de Dumbo”, aquest tipus d’orella ens informa que la persona té molta capacitat per escoltar, però al mateix temps, solen tenir dificultats per sintetitzar tota la informació recopilada!

En canvi, una persona amb les orelles petites, es cansarà abans d’escoltar (aspecte a millorar!), però la quantitat d’informació que mereixi la seva atenció serà analitzada amb profunditat! (aspecte positiu).

Tot això i molt més és el que desvetllarem al llarg de les 20hores de la formació: Psicomorfopsicologia facial: millorar la comunicació que impartirà el psicòleg José Maria Moya al centre de formació Microdeltasoft combinant-ho amb conceptes de llenguatge corporalmicroexpressions, reconeixement facial d’emocions, i aquells gestos i moviments associats a les diferents parts de la cara. 

Article “El Mundo”: Tienen trabajo por la cara

Tot això i molt més és el que desvetllarem al llarg de les 20 hores de la formació: Psicomorfopsicologia facial: millorar la comunicació que impartirà el psicòleg José Maria Moya al centre de formació Microdeltasoft combinant-ho amb conceptes de llenguatge corporal: microexpressions, reconeixement facial d’emocions, i aquells gestos i moviments associats a les diferents parts de la cara.

 

 

Morfopsicologia